fbpx

Waarom Clubduppie?

Clubduppie is Nederlands beste spaarsysteem voor de sportclubs. Uitkering niet in geld, maar in benodigde middelen en artibuten.

90% van de

inkomsten zijn

voor de club

Waarom Clubduppie?

Clubduppie is Nederlands beste spaarsysteem voor de sportclubs. Uitkering niet in geld, maar in benodigde middelen en artibuten.

Waarom kies je als club voor Clubduppie?

Clubduppie is opgericht om amateur(sport)verenigingen te helpen een hoger niveau te bereiken. Dat doen we door verenigingen de mogelijkheid te bieden om laagdrempelig sponsoren binnen te halen. Dit kunnen zowel particulieren zijn als bedrijven die een specifieke speler of een specifiek team een warm hart toedragen. Om te voorkomen dat sponsorgeld op verkeerde manier wordt besteed, keert Clubduppie geen geld uit, maar alleen sport- en trainingsmaterialen. Dit maakt het spaar- en sponsorsysteem zo uniek. En bovendien………….met een garantie op 90% uitkering, is Clubduppie het hoogst uitkerende spaarsysteem voor verenigingen in Nederland!

Benieuwd hoe dat er voor jullie sportclub uitziet? Neem contact op met onze clubservice.

Grote keuze aan materialen en middelen bij eigen leveranciers!

Inloggen
voor clubs

Ben je benieuwd wat ‘de stand van zaken is’, hoeveel sponsorgeld je al op je saldo hebt staan, of wanneer je aankopen kunt gaan doen in de webwinkel. Bekijk hier de waarde van de clubduppies die jullie gespaard hebben.

90% voor
de club

Sponsorgeld wordt goed besteed. Clubduppie keert geen geld uit, maar alleen sport- en trainingsmaterialen met een garantie op 90% uitkering, is Clubduppie het hoogst uitkerende spaarsysteem voor verenigingen in Nederland!

Vraag &
antwoord

Natuurlijk heb je vragen over hoe wij de clubs benaderen of hoe je je als club kunt aanmelden bij Clubduppie. Dat is allemaal niet zo moeilijk. Vind hier al je antwoorden op je vragen. En kom je er niet uit, dan neem je contact op.