fbpx

Hai, we zijn niet zo van de moeilijke woorden, kleine lettertjes en addertjes onder het gras. Maar we moeten wel een paar dingen regelen. Wil je je toch vastbijten in juridisch geneuzel, klik dan hier op de Algemene Voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Daar gaan we…..

Algemene voorwaarden van Clubduppie

Mocht je toch nog vragen hebben, stuur dan hier een bericht aan Clubduppie.

Wie zijn wij?
Clubduppie
Boslaan 56
8426 EH  APPELSCHA
www.clubduppie.nl
info@clubduppie.nl 

Tevens zijn we prima bereikbaar via whatsapp, messenger, twitter, facebook, instagram, snapchat, etc. Als je ons wilt bereiken vind je vast een manier.

En omdat het moet:
KvK nummer 55356974
BTW nummer NL00 1428852B83

Wanneer moet je de voorwaarden lezen?
Tja, eigenlijk altijd als je zaken met ons doet. Dus als je sponsor bent, deelnemende vereniging of gewoon langskomt om via de webshop een gift te doen aan een vereniging.

Aanschaf (sport)middelen
In onze webshop of bij de leveranciers kunnen de gesponsorde clubduppies worden uitgegeven. We geven vooraf duidelijk aan wat een product kost en hoe snel we verwachten dat we dit product kunnen leveren. Hebben we een foutje gemaakt op de website? Dan is dat vervelend……voor ons, behalve wanneer het foutje heel duidelijk is, een lichtmast voor 2 clubduppies is bijvoorbeeld een hele duidelijke fout.

Iets gekocht
Heb je iets aangeschaft met clubduppies, dan hebben we juridisch gezien een overeenkomst. Immers, jij hebt iets gekocht en betaald, dat betekent dat wij dat moeten leveren. En dat doen we graag. We houden je zoveel mogelijk op de hoogte van de voortgang van jouw bestelling en proberen zo exact mogelijk aan te geven wanneer en hoe laat er wordt geleverd. Dat kan natuurlijk altijd in overleg. Verder werken we zoveel mogelijk papierloos. Je krijgt dus géén bonnetje, maar kan die wel downloaden vanuit jouw account.

Maar niet tevreden
Shit happens, iets gekocht maar niet tevreden over het product, dan doen we niet zo moeilijk. Als het product niet gebruikt is, mag je het zonder meer binnen 30 dagen terugsturen, wij storten binnen 3 dagen na ontvangst van het product de clubduppies weer terug op jouw clubduppie-account. Een nieuwe ontvangen mag natuurlijk ook. Dit noemen ze herroepingsrecht.

En wel gebruikt
Heb je het product wel gebruikt en is het beschadigd, dan moeten we iets anders afspreken. Dat doen we het liefste telefonisch en nemen daarom zo snel mogelijk na de melding van een klacht, maar in ieder geval binnen 5 werkdagen, telefonisch contact met je op.

Teruggestuurd
Wil je het product terugsturen, dan meld je dat bij onze klantenservice (klantiskoning@clubduppie.nl). We nemen dan direct contact met je op en maken een retourticket voor je aan in jouw clubduppie-account. Hiermee kun je jouw bestelling kosteloos terugsturen. Binnen 3 werkdagen na ontvangst van het product storten wij de clubduppies terug in jouw account.

Soms kan dat niet
Sommige producten kun je niet terugsturen. Dit gaat om eenmalige superscherpe aanbiedingen, gebruikte (tweedehands) producten of producten die te maken hebben met sanitair en hygiëne. Als je een product niet kunt terugsturen, staat dat duidelijk vermeld in de omschrijving.

Alles? Ja, bijna alles
We doen er bijna alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen. Alleen het onmogelijke, dat doen we niet. We kunnen je niet beloven dat we een besteld product ook de volgende dag gaan afleveren, maar als het binnen onze mogelijkheden ligt, dan doen we dat zeker. Alles wat in onze webshop te vinden is, kunnen we ook leveren. Is het toch op? Dan krijg je van ons een goed alternatief aangeboden voor hetzelfde aantal clubduppies.

Betalen?
Betalen doen je in onze webshop met clubduppies. Heb je geen clubduppies? Of heb je niet genoeg clubduppies? Dan kunt je die in bundels bijkopen. Neem hiervoor contact op met Clubduppie.

Klachten en geschillen
Heb je ondanks alles toch een klacht? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want klachten willen we het liefste dezelfde dag, maar in ieder geval binnen twee werkdagen behandelen. Komen we er niet uit, dan zijn we gelukkig aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Geschillen kunnen we dan voorleggen aan de geschillencommissie. Maar laten we voorkomen dat het zover komt!